1

Održavanje vojnih i civilnih zrakoplova

Zrakoplovno-tehnički centar dioničko je društvo kojemu je osnivač Republika Hrvatska. Osnovna mu je djelatnost održavanje, obnova i popravak zrakoplova. U tehnološki naprednim radionicama, s postojećom opremom, visoko kvalificiranim i stručnim radnicima obavlja poslove servisa zrakoplova, zrakoplovnih komponenti i svih vrsta radova u području aviotehnike.

Kompleks unutar kojeg obavlja djelatnost prostire se na površini od 230.000 m². Unutar kompleksa su hangari, pogoni, radionice, skladišta, upravna zgrada, heliodrom i uzletno-sletna staza. Ostvaren je i izravan pristup uzletno-sletnoj stazi Zračne luke Zagreb.

Uprava, rukovodstvo i radnici su usmjereni i motivirani na racionalno, odgovorno i učinkovito poslovanje. Ambicija im je da postanu regionalni centar za servis zrakoplova, a utemeljena je na bogatoj stogodišnjoj zrakoplovnoj tradiciji u Hrvatskoj.

Naši partneri mogu računati na brzu, kvalitetnu i pouzdanu uslugu koja uključuje inovativan i evolutivan pristup u obavljanju radnih zadataka.


Kontaktirajte nas
2 46 1