KARIJERA

Karijera

Temeljnu vrijednost i snagu naše zrakoplovne organizacije čine upravo naši zaposlenici, njihova izvanredna stručna znanja i profesionalnost, predanost poslu i suradnji kao i njihov entuzijazam. Strateški nam je cilj osigurati optimalan broj kompetentnih radnika za dugoročno održavanje organizacije konkurentno sposobnom.

Pri zapošljavanju važno nam je osigurati učinkovitost i transparentnost te pouzdan i kvalitetan proces selekcije. Kroz selekcijski postupak koji provodimo ovisno o zahtjevima radnog mjesta, kroz razgovor i/ili testiranje potencijalnih kandidata, želimo saznati razinu kompetencije kandidata kao i više informacija o dosadašnjem radnom iskustvu, znanjima, motivaciji, želji za učenjem i usavršavanjem.

Kod nas svaki novo zaposleni radnik radi s iskusnim stručnjacima različitih profila, uči od njih i razvija se u poticajnoj sredini. Stoga ako želiš postati dio našeg tima, a posjeduješ tražene kvalifikacije iz otvorenog oglasa za zapošljavanje, prijavi se i priloži traženu dokumentaciju na e-mail adresu zaposljavanje@ztc-atc.hr.

Aktualni oglasi

Trenutno nema otvorenih oglasa
Privola za prikupljanje i obradu osobnih podataka

Arhiva oglasa

Zrakoplovno tehnički centar d.d. objavljuje oglas za radno mjesto
“KOTLOVNIČAR (ž/m), 1 izvršitelj”
Rok prijave: 14.06.2021

Odluka o poništenju oglasa

Privola za prikupljanje i obradu osobnih podataka


Zrakoplovno tehnički centar d.d. objavljuje oglas za radno mjesto
„REFERENT U PLANU I ANALIZI“ (ž/m), 1 izvršitelj
Rok prijave: 26.02.2021.

Privola za prikupljanje i obradu osobnih podataka
Obavještavamo da je kandidat za navedeno radno mjesto odabran te zahvaljujemo ostalim kandidatima koji su svojim ponudama pokazali interes za rad kako bi postali dio tima ZRAKOPLOVNO-TEHNIČKOG CENTRA d.d.